Wist je dat ik mijn HR-expertise combineer met Business Process Engineering?

“Wabliefteru” hoor ik je denken? 😅
Lean en agile, dat zijn kernwoorden voor een Business Process Engineer. Als je wil dat je werkmethoden en processen gegarandeerd optimaal verlopen, dan vraag je hulp aan zo’n BPE.

De opleiding Lean Management & Industrial Engineering heb ik gevolgd bij PVO (met dank aan Colruyt Group). En als je mij persoonlijk kent, weet je direct dat het helemaal mijn levenshouding is: mijn pragmatische aanpak, mijn analytische vaardigheden, mijn minimalistische levensstijl,…

Geen verrassing dus dat ik mijn BPE-kennis toepas voor het verbeteren van HR-processen.

Wil jij dat HR een kwalitatieve service biedt, met oog voor productiviteit? Wil jij dat HR-werk eenvoudiger wordt (zodat een nieuwkomer snel up & running is)? Dan begeleid ik jou graag naar geoptimaliseerde HR-processen. Zodat jij je kan concentreren op de mensen die je ondersteunt.