AANPAK

Zo werk ik

Vertrekken vanuit het goede, dat is mijn basishouding. Deze blik op de dingen heeft me in mijn eigen professionele en persoonlijke leven veel moois gebracht. En dus vormt het ook de kern van mijn coaching aan jou of je team. Hieronder lees je wat je kan verwachten van een samenwerking met mij.

7 dingen die je moet weten over mijn werk

1. Vanuit mijn passie voor potentieel

Om jou of jouw bedrijf te helpen groeien, concentreer ik me op waar je naartoe wilt. In het traject dat we samen afleggen zetten we zo recht mogelijk koers naar je doel voor de toekomst. De obstakels die je vandaag ervaart, lossen zichzelf op als je focust op positieve verandering. Die bereiken we door te onderzoeken wat al goed gaat en dat naar het hoogste niveau te tillen.

2. Met de voeten op de grond

Ik ga realistisch en pragmatisch tewerk. Verwacht geen HR-modewoorden of vleierij, wel het vuur aan je schenen. Om te ontdekken wat je echte doelen zijn en hoe je ze kan bereiken, hou ik je stevig met je beide voeten op de grond.

3. Anders


Met een effectieve combinatie van ratio en intuïtie ontdekken we samen de stappen die je kan zetten om jouw doelen te bereiken. Terwijl ik vlot inzicht krijg in elke situatie, pik ik ook de onuitgesproken signalen op. Ik hanteer technieken uit o.a. mindfulness en positieve psychologie om je te helpen het waardevolle te vinden in alles wat op je pad gekomen is.


4. Humor helpt

Jezelf te serieus nemen helpt je niet vooruit. Om je uitdagingen op een positieve manier aan te pakken, heb je humor nodig. Met mijn positivisme en - ietwat onconventionele - humor breng ik ontspanning in soms stressvolle situaties.

5. Pretty perfect

Geef je me jouw project in handen, dan kan je er 100 % op rekenen dat het in orde komt. Ik werk planmatig en efficiënt en ga voor perfectie, met veel aandacht voor de look and feel van wat ik aflever. Terwijl jij er bent voor je mensen, focus ik me op het resultaat van jouw HR-project.

6. Vanuit vertrouwen

Je kan op mij vertrouwen. Wat je me vertelt blijft uiteraard tussen ons. En ik neem geen blad voor de mond terwijl ik je coach. Ik ben eerlijk en geef je helder mee wat ik zie, ook als dat confronterend is. Want zo springen we samen het verst.

7. With love

Elk van ons heeft het in zich deze wereld mooier te maken. Ik de jouwe, jij de mijne en wij de onze. In jouw project steek ik mijn passie en energie, want jouw succes maakt mij gelukkig. Ik geloof in het goede van elke mens en laat geen ruimte voor negativiteit of discriminatie.

7 dingen die je moet weten over mijn werk

1. Vanuit mijn passie voor potentieel

Om jou of jouw bedrijf te helpen groeien, concentreer ik me op waar je naartoe wilt. In het traject dat we samen afleggen zetten we zo recht mogelijk koers naar je doel voor de toekomst. De obstakels die je vandaag ervaart, lossen zichzelf op als je focust op positieve verandering. Die bereiken we door te onderzoeken wat al goed gaat en dat naar het hoogste niveau te tillen.

2. Met de voeten op de grond

Ik ga realistisch en pragmatisch tewerk. Verwacht geen HR-modewoorden of vleierij, wel het vuur aan je schenen. Om te ontdekken wat je echte doelen zijn en hoe je ze kan bereiken, hou ik je stevig met je beide voeten op de grond.

3. Anders

Met een effectieve combinatie van ratio en intuïtie ontdekken we samen de stappen die je kan zetten om jouw doelen te bereiken. Terwijl ik vlot inzicht krijg in elke situatie, pik ik ook de onuitgesproken signalen op. Ik hanteer technieken uit o.a. mindfulness en positieve psychologie om je te helpen het waardevolle te vinden in alles wat op je pad gekomen is.

4. Humor helpt

Jezelf te serieus nemen helpt je niet vooruit. Om je uitdagingen op een positieve manier aan te pakken, heb je humor nodig. Met mijn positivisme en - ietwat onconventionele - humor breng ik ontspanning in soms stressvolle situaties.

5. Pretty perfect

Geef je me jouw project in handen, dan kan je er 100 % op rekenen dat het in orde komt. Ik werk planmatig en efficiënt en ga voor perfectie, met veel aandacht voor de look and feel van wat ik aflever. Terwijl jij er bent voor je mensen, focus ik me op het resultaat van jouw HR-project.

6. Vanuit vertrouwen

Je kan op mij vertrouwen. Wat je me vertelt blijft uiteraard tussen ons. En ik neem geen blad voor de mond terwijl ik je coach. Ik ben eerlijk en geef je helder mee wat ik zie, ook als dat confronterend is. Want zo springen we samen het verst.

7. With love

Elk van ons heeft het in zich deze wereld mooier te maken. Ik de jouwe, jij de mijne en wij de onze. In jouw project steek ik mijn passie en energie, want jouw succes maakt mij gelukkig. Ik geloof in het goede van elke mens en laat geen ruimte voor negativiteit of discriminatie.

Stel me jouw vraag

Eens pingpongen over jouw HR-uitdagingen? Aftasten hoe ik jouw bedrijf verder kan helpen? Een afspraak maken voor een verkennend gesprek?